מהרגע שהגעת להחלטה להתחיל עם עסק הקייטרינג עליך להקפיד בעת בפירוט איך העסק קייטרינג יופעל, מנוהל מהוונת.
ברשימה הבאה יכולה לעזור לכם לארגן את הרעיונות שלך בתחילת עסק קייטרינג התוכנית:
מה יהיו שירותי הקייטרינג שיש לעסק שלך להציע? האם שירות מלא קייטרינג עסקי, שירות ההסעדה, אירוע בהתאמה אישית קייטרינג, או מתוזמנים קייטרינג לאירועים עסקיים?
מהם האישורים הדרושים ואת דרישות המנהל המקומי שלך המטילה על עסקי ההסעדה.
קביעת עלויות הפתיחה של העסק שלך קייטרינג. זכור לכלול כל דבר, דמי היתר, ציוד קייטרינג, שיווק, מדים, קייטרינג אספקה וכו '
בניית תקציב, תחזית והשלכות תקציביות.
כיצד תוכל לממן את ההזנק של קייטרינג העסק שלך?
ביטוח חובה ברר את הצורך להגן על העסק שלך קייטרינג.
איפה אתה מנהל את העסק שלך: בבית שלך קייטרינג המשרד עסק וכיצד תוכל לנהל את העסק שלך?
חשוב על הנושאים הבאים: ביטולים, מדיניות התשלום, התייעצויות, תכנון התפריט, וכן דוגמאות, חוזים ואת הובלת המזון.
עם איזה סוגי ספקים אתה מתכוון לעבוד?
האם שירות הקייטרינג שלכם כולל ציוד להשכרה או בקשות מיוחדות?
שם העסק קייטרינג שלך?
ניהול הקייטרינג כולל, לא רק בישול והגשה אלא גם להיות מוכן לחבוש כובעים רבים, כגון: חשבונאות, מנהל אדמיניסטרטיבי, משווק, נציג המכירות, וכן גובה כספים. אתה מוכן לכל התפקידים האלה ?
שאלות נוספות שיש להביא בחשבון בעת בניית תוכנית עסקית קייטרינג שלך:
האם הרעיון העסקי שלי מעשי ברמת הביקוש?
מהי התחרות שלי?
מהו היתרון שלי על פני השירותים הקיימים?
אני יכול לספק שירות באיכות טובה יותר?
האם אני יכול ליצור ביקוש לעסק שלי?
מה יהיה המבנה המשפטי שלי?
איך אני יפצה את עצמי?
התשובות שלך לשאלות הללו יעזרו לך להתמקד, השאלות מבוססות על חקר תוכניות עסקיות לקייטרינג. לא משנה במה אתה בוחר להתמחות, הפעלת קייטרינג מצריכה להיות: עסקי יצירתי, גמיש, פתוח להזדמנויות.